Banan

Vi känner en stor stolthet över att varje år ha kunnat justera bansträckningen en smula eller två för att kunna visa upp det bästa som Älgö och Gåsö har. 

Vi började med att Älgö sträckningen gick mestadels på asfalt och med väldiga nivåskillnader vilket vi efter åren har finjusterat in så det nu är en blandning av asfalt, skogsstigar och helt obanad terräng. 

Visa mer

Vill ni testa på Swimrun?

Är ni träningssugna så har vi en semifast bana på Älgö med start vid foten av Trappstigen, använd Eniro eller Google maps så ser ni var det är. Skyltarna är förhållandevis små och vita för vägvisning och blå för nedgång i vattnet. Ibland verkar några tycka så mycket om våra skyltar att de tar med sig dem hem. Skulle ni upptäcka att det saknas någon får ni gärna höra av er så fixar vi nya. Uppgången ur vattnet markeras med orange kors. Tre simningsträckor och resten löpning. Total längd ca 5km och har vissa likheter med dragningen som 2021 års M2G lopp. 

Vi har plockat ned banan för vintern men kommer försöka ha den uppe igen framåt maj när det är varmare i luften och vattnet. Håll utkik på Facebook för information.